Afectiuni tratabile

afectiunitratateAfectiuni tratabile :

Urmatoarele afectiuni beneficiaza de tratament prin acupunctura:

Boli ale aparatului locomotor: bolile reumatismale de orice fel, spondiloza cervicala, lombara, lombosciatica, lumbago acut,gonartroza, coxartroza, periartrita scapulo-humerala, entorse, contuzii, torticolisul, poliartrita reumatoida, epicondilitele, durerile de spate datorate efortului sau suprasolicitarii.

Unele afectiuni neurologice: sechele accidente vasculare cerebrale, parezele faciale, nevralgia de trigemen, migrene, cefalee, tinitus, vertij.

Oboseala cronica, astenia, insomnia, depresia, iritabilitatea, anxietatea, ticurile, spasmofilia

Afectiuni digestive: dischinezia biliara, gastrita, ulcerul, constipatia cronica, diareea, hemoroizii, colitele, colon iritabil.

Afectiuni respiratorii: bronsita cronica, astmul bronsic, otita, rinitele si sinuzitele acute si cronice, rinita alergica

Afectiuni ale aparatului genital feminin: infertilitatea, dismenoreea, amenoreea, sindrom premenstrual, tulburari de climax (menopauza), anexite cronice, anumite tipuri de fibroame.

Boli ale aparatului renourinar: incontinenta urinara, cistitele, impotenta, prostatita cronica, infertilitatea.

Boli ale organelor de simt: cataracta incipienta, hipoacuzia.

Afectiuni endocrine: hiper- si hipotiroidismul, obezitatea .

Urticaria si diverse forme de alergii cutanate, unele forme de eczeme, psoriazisul.

Persoanele cu un sistem imunitar slabit, care se confrunta în mod frecvent cu infectii, probleme respiratorii, sinuzite sau „raceli” frecvente le este recomandata pe deplin acupunctura.

Atentie !

Aceasta nu este o lista completa a afectiunilor care beneficiaza de acupunctura.
medicul acupunctor, in ura unei consultatii de specialitate va stabili daca acupunctura este metoda recomandata pentru dumneavoastra !

Durata tratamendului & rezultatele

Un ciclu complet de tratament se intinde pe durata a 10 sedinte, cate o sedinta in fiecare zi. Durata tratamentului variaza mult, in functie de natura si severitatea bolilor pacientului,vechimea lor, varsta, starea generala, stilul de viata.

Bolile cronice se vindeca mai greu, precum si cele de la nivelul emotional/spiritual .

Un ciclu complet sau partial se poate repeta la intervale variabile in functie de fiecare pacient.

O sedinta dureaza in jur de 50 de minute, fiecarui pacient acordandu-i-se cam 60 de minute, in functie de complexitatea cazului.

In medicina traditionala tratamentele sunt individualizate. Fiecare om este unic, prin urmare si schemele de acupunctura ce se vor aplica, sunt unice. Adaptarea tratamentului la particularitatile fiecarui pacient este necesara pentru reusita vindecarii.

Rezultatele tratamentelor variaza de la un pacient la altul deoarece fiecare pacient este diferit, fiecare organism cu particularitatile sale, este unic.