Despre mine

Am absolvit Facultatea de Medicina Generala in anul 1981 si, in prezent, sunt medic primar medicina generala/medic de familie, medic acupunctor si homeopat.

Practic acupunctura din anul 1993, an in care am obtinut Competenta in acest domeniu, in urma unor cursuri si a unui examen final, sub egida Ministerului Sanatatii.

In perioada 2013-2015 am urmat cursuri de pregatire in homeopatie si am obtinut Atestatul de studii complementare eliberat de Ministerul Sanatatii.
Sunt membra a Colegiului Medicilor din Romania, cu drept de libera practica in medicina generala/de familie, acupunctura si homeopatie.
In prezent, ma perfectionez urmand Cursul de Homeopatie Clasica al Profesorului Vithoulkas, recunoscut, pe plan mondial, ca cel mai bun homeopat contemporan. Particip, in acelasi scop, la seminariile Profesorului Georges Vithoulkas organizate de Academia Internationala de Homeopatie Clasica din Alonissos-Grecia.
In prezent, acord asistenta medicala si practic atat acupunctura cat si homeopatia, numai in sistem privat. Aici, la acest cabinet, cei care mi se adreseaza beneficiaza, pe langa o consultatie in specialitatile enumerate mai sus, de sfaturi privind profilaxia bolilor, tratament prin acupunctura sau cu remedii homeopate, in functie de specificul fiecarui caz in parte. Fiecare pacient este privit ca un unicat, cu propriile acuze subiective si obiective, cu propriile dereglari energetice, cu un mod individual de a reactiona la factorii agresivi inconjuratori.

Rezultatele benefice pe care le-am obtinut de-a lungul timpului in ameliorarea sau vindecarea unor boli, in echilibrarea energetica a organismului, m-au determinat sa merg mai departe cu studiile in vederea inbunatatirii metodelor pe care le aplic spre binele pacientilor mei.

La consultatie veti intalni o atmosfera de liniste iar in fata veti avea un om dispus sa va asculte, sa va inteleaga suferintele si care se va stradui ca, impreuna cu Dumneavastra, sa gaseasca metodele cele mai potrivite pentru alinarea acestora.

Cu stima,
Dr.Graziela Manolescu